Izaberi jezik:
SR
 • SR
 • EN

FAQ

Je li sekskontakti.net nešto za mene?

Da li želite da proširite svoj društveni krug ili tražite izazov i uzbuđenje? U tom slučaju, sekskontakti.net je definitivno prava stvar za vas. Ovde možete uživati u flertovanju sa ljubaznim muškarcima i ženama bez obaveza i zajedno odlučiti šta će biti vaš sledeći korak. Imate li sumnje? Registracija je potpuno besplatna i daje vam besplatne novčiće da isprobate sajt. Ako odlučite da ne želite da nastavite, možete jednostavno da izbrišete svoj profil. Nemate šta da izgubite!

Da li će moja privatnost biti zaštićena?

Sve informacije koje nam otkrijete su zaštićene. To znači da ih druge strane ne mogu zloupotrebiti. Vaše podatke nećemo koristiti u komercijalne svrhe, niti ćemo ih proslediti trećim licima. Samo sekskontakti.net može pristupiti vašim podacima, samo npr. radi funkcionisanja službi sekskontakti.net. sekskontakti.net pridržava se strogih pravila privatnosti i poverljivosti.

Zašto ne mogu da pošaljem nijednu poruku?

Poštovani članu, da biste mogli da ćaskate sa drugim članovima, uvek treba da imate dovoljno kovanica, jer se slanje poruka plaća. Nažalost, u ovom trenutku ne postoji način da zaradite besplatne novčiće. Uvek ćete morati da kupujete besplatne novčiće ako ih nemate dovoljno. Na vašem profilu nudimo razne pakete kovanica koje možete birati.

Šta su novčići?

Omogućavaju vam da šaljete i čitate poruke. Možete ih kupiti kreditnom karticom.

Kako da ih kupim?

Poštovani članu, možete kupiti više novčića klikom na njihovu stranicu. Nudimo vam različite pakete za izbor. Nakon odabira paketa, možete preći na kasu i izvršiti plaćanje kreditnom karticom.

Zašto su moji novčići nestali?

Poštovani članu, ako ste kupili novčiće i njihov trenutni bilans je 0, postoje dve opcije:
1. Već ste iskoristili sve svoje novčiće. Imajte na umu da se slanje poruka uvek plaća.
2. Vi ili vaša banka ste otkazali kupovinu i imate neplaćeni iznos koji prvo morate da izmirite. U tom slučaju, kontaktirajte podršku za više informacija: supp23@sekskontakti.net

Moji kupljeni novčići nisu otključani?

Poštovani članu, imajte na umu da može doći do čekanja između kupovine i aktivacije kovanica. Ako se novčići ne aktiviraju nakon dva sata, pošaljite fakturu na našu adresu e-pošte za podršku: (supp23@sekskontakti.net). Nakon uspešne uplate, uvek ćete dobiti e-poruku od izdavaoca računa. Potrebna nam je ta potvrda da proverimo zašto vaši novčići još uvek nisu aktivirani, a zatim to možemo da uradimo ručno.

Mogu li zaraditi Novčiće?

Poštovani članu, nažalost trenutno ne nudimo mogućnosti da osvojite besplatne novčiće. Ako vam treba više novčića, moraćete da ih kupite. Molimo posetite stranicu o Novčićima. Nudimo vam različite pakete kovanica koje možete izabrati. Nakon odabira paketa, možete preći na kasu i izvršiti plaćanje kreditnom karticom.

Šta je VIP članstvo?

Kada postanete VIP član sekskontakti.net, pristupate posebnim funkcijama kao što su:

 • možete saznati ko gleda vaš profil
 • možete saznati ko vas je dodao u favorite
 • možete videti slike svih korisnika
 • imate pravo prvenstva kada kontaktirate podršku

Standardni korisnici nemaju gore navedene privilegije. Ako želite da postanete VIP član ili tražite više informacija, posetite ovu stranicu.

Kako mogu postati VIP član?

Poštovani članu, VIP član možete postati posetom ove stranice. Ovde možete pronaći dodatne informacije i privilegije VIP članstva. Nakon što kliknete na dugme "Postani VIP član", bićete preusmereni na kasu, gde možete izvršiti uplatu kreditnom karticom.

Moje kupljeno VIP članstvo nije aktivno?

Poštovani članu, uzmite u obzir činjenicu da iz tehničkih razloga može doći do čekanja između kupovine i promene statusa vašeg naloga. Ako VIP članstvo nije aktivirano nakon dva sata, pošaljite potvrdu na našu e-mail adresu: (supp23@sekskontakti.net). Nakon uspešne uplate, uvek ćete dobiti e-poruku od izdavaoca računa. Potrebna nam je ta potvrda da proverimo zašto vaš VIP nalog još uvek nije aktiviran, a zatim to možemo da uradimo ručno.

Zašto više nisam VIP član?

DPoštovani članu, ako više nemate VIP nalog, verovatno vam je članstvo isteklo jer traje 30 dana nakon prve uplate. Postoji nekoliko razloga za to, kada istekne VIP članstvo, pokušaćemo da ga obnovimo u vaše ime, ali možda neće uspeti zbog:

 • Nedovoljno sredstava
 • Odbijenice banke
 • Drugih razloga

Ili se to može dogoditi zbog tehničkih problema, ali ako vam je potrebna dodatna pomoć, kontaktirajte našu podršku (supp23@sekskontakti.net).

Koji je potreban profil?

Na traženom profilu možete detaljnije opisati tip muškarca ili ženu koju tražite, ili možete direktno potražiti korisnika unošenjem njegovog imena. Na primer, da li delite slična interesovanja i da li preferirate ljude određenog uzrasta?

Zašto moja profilna slika još nije vidljiva?

Sve fotografije se ručno proveravaju da bi se uverili da su autentične. Fotografija mora da ispunjava sledeće kriterijume:

 • Fotografija ne sme da prikazuje nasilne, nezakonite ili diskriminatorske aktivnosti
 • Fotografija ne sme da prikazuje osobe mlađe od 18 godina
 • Fotografija ne sme biti zaštićena autorskim pravima

Zašto moj profilni tekst još nije vidljiv?

Ručno proveravamo sve tekstove da bismo obezbedili autentičnost onoga što je napisano. Tekst profila mora da ispunjava sledeće kriterijume:

 • Tekst ne sme da sadrži kontakt podatke kao što su npr. e-mail adresu ili broj telefona
 • Tekst ne sme da sadrži url
 • e sme da sadrži nasilne, nezakonite ili diskriminatorne teme
 • Tekst ne sme da opisuje osobe mlađe od 18 godina

Kako mogu izbrisati svoj profil?

Na stranici podrške možete pronaći opciju da izbrišete svoj profil. Vaš profil se odmah briše i dobijate potvrdu o tome na e-mail. Imajte na umu da je brisanje profila trajno: kontakti, poruke i odobrenja će biti izgubljeni.

Kako mogu da prijavim lažni profil?

Uprkos našoj strogoj kontroli, ponekad se dešava da je lažni profil aktivan na sajtu. U tom slučaju, popunite kontakt formu. Odmah ćemo reagovati. Uvek budite oprezni sa SMS-ovima i zahtevima za pozive sa lažnih profila.

Kako mogu da dozvolim i odbijem poruke e-pošte od supp23@sekskontakti.net?

Ovo su standardna podešavanja koja možete promeniti ovde. Takođe je moguće promeniti podešavanja za e-mail servis. Ako imate poteškoća, kontaktirajte podršku za više informacija: supp23@sekskontakti.net

Moje pitanje nije navedeno ovde Popunite kontakt formu.